etusivu

Minä

mina2

Luotettava, nousiaislainen Kuntovalmentaja

Olen nuoresta iästäni huolimatta kokenut personal trainer.  Olen erittäin motivoitunut ja koulutan itseäni säännöllisesti palvellakseni asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Olen jo käynytkin monia täydentäviä koulutuksia ja seminaareja. Mm. Marin Sport performance tasot 1 ja 2, Spartan gearin toiminnallisen- ja kahvakuula harjoittelun ohjaajakoulutukset. Martin Rooney:n Training for Warrior koulutuksen. Anatomy trains:n 1-tason koulutuksen sekä Westside:n voimannosto seminaarin. Kaiken tämän pohjalla on Trainer 4 You/EHRA Personal trainer putki.

Olen toiminut mm. Turun ensimmäisen toiminnallisen salin ryhmäliikuntavastaavana yli vuoden ja tänä aikana suunnitellut ja vetänyt monia kahvakuulaharjoittelun, toiminnallisen harjoittelun sekä painonhallinnan kursseja. Lisäksi kokemusta on karttunut monelta tämän alueen salilla personal trainerinä. Ryhmäliikunta tunteja olen ohjannut laidasta laitaan, niin kovista HIIT harjoitteista huoltaviin harjoitteisiin.

Lisäksi kokemusta on myös salibandyvalmentajana toimimisesta muutamien vuosien ajan. Kokemusta on karttunut rutkasti eri ikäisten joukkueiden harjoittamisesta monessa lajissa, salibandy, jalkapallo, jääkiekko jotain mainitakseni.

Vahvuuksiani ovat harjoittelun suunnittelu kokonaisuudessa, niin ohjelmien kuin kokonaisten kausisuunnitelmien teko.

Valmentajana olen vaativana, mutta myös humoristinen. Valmennuksessani tehdään aina täysillä, niin ettei kotona harmita. Valmennuksistani höytyy niin ammattilainen kuin terveysliikkujakin, kokemusta löytyy tältä koko skaalalta.

Tule tutustumaan minuun, varaa aika ILMAISEEN kartoitus tapaamiseen, et kadu!

Toimialueeni ovat Raisio, Nousiainen ja lähialueet. Minuun voit ottaa yhteyttä täältä!